Tilluftsdon för vägg, golv och tak

Repus Tilluftsdon är kända för att kunna fördela stora luftflöden jämnt över långa sträckor. Överlägsen dysteknik sedan 1977.

Dyskanaler

DKL

Rund dyskanal

​​​​​​​
Repus dyskanaler DKL kan monteras fritt hängande i rummet med en omblandande spridning av luften åt båda sidor.

Läs mer →
DKS

Rund dyskanal för stora flöden

Repus dyskanaler DKS kan monteras fritt hängande i rummet eller utmed en vägg. Omblandande eller stratifierande ventilation går att välja beroende på placering.
​​​​​​​

Läs mer →​​​​​​​
DKQ

Kvartsrund dyskanal

​​​​​​​
DKQ är dyskanal för vägg/takvinkel. De finns i dimension 160mm – 400mm. Donen tillverkas i längder 0,5, 1, 1,5, 2m och kan byggas ihop till långa don.
​​​​​​​
Läs mer →​​​​​​​
DKL-SP

Halv­integrerad dyskanal

Repus dyskanaler DKL-SP är en rund dyskanal med L-profil som kan halvintegreras i ett undertak. Mycket bra lösning då det är dåligt med plats ovan undertak.

Läs mer →​​​​​​​
DKU

Halvrund dyskanal

DKU är dyskanal som monters dikt mot undertaket och placeras mitt i rummet. De finns i dimension 160mm – 400mm.

Läs mer →
DKR

Rektangulär dyskanal

Önskar man integrera ett stort dysdon i undertaket är DKR perfekt. Donen kan fördela stora luftflöden trots en låg bygghöjd.

Läs mer →
IN 

Infällt deplacerande tilluftsdon

​​​​​​​
IN är tilluftsdon för inbyggnad i vägg eller tak med perforerad front som döljer REPUS omställbara dysor som fördelar luften över hela frontens yta med mycket kort närzon.

Läs mer →
RA 

Deplacerande halvrunt tilluftsdon

​​​​​​​
RA är ett halvrunt tilluftsdon som kan användas i alla typer av anläggningar. Med en sockel kan donet anslutas underifrån.

Läs mer →
RAX 

Halvrunt tilluftsdon med justerbara dysor

​​​​​​​
RAX är ett halvrunt don med justerbara dysor från donets utsida vilket ger en justerbar närzon. Donen har en extra hög inblandning av rumsluft.

Läs mer →
IRF 

Infällt runt golv / gradängdon

​​​​​​​
Runda golvdon för montage i gradänger eller golv. IRF.125 är anpassad för sättsteg och fungerar bra även med låga tryckfall. IRF.100 och IRF.250 monteras på golvet.

Läs mer →
KD 

Deplacerande tilluftsdon med tre-vägs spridning

KD är kvadratiska don med tre-vägsspridning. Denna typ av tilluftsdon är särskilt väl lämpade för att användas vid stora luftflöden i industrilokaler, storkök eller eventlokaler.

Läs mer →
KE 

Deplacerande tilluftsdon med fyr-vägs spridning

KE är kvadratiska don med fyr-vägsspridning. Denna typ av tilluftsdon är särskilt väl lämpade för att användas vid stora luftflöden i industrilokaler, storkök eller eventlokaler.

Läs mer →
KC 

Deplacerande tilluftsdon med två-vägs spridning

KC är kvadratiskt don med två-vägsspridning. Denna typ av tilluftsdon är särskilt väl lämpade för att användas vid stora luftflöden i industrilokaler, storkök eller eventlokaler. 

Läs mer →
PN 

Deplacerande rektangulärt tilluftsdon - utanpåliggande

PN är väggmonterade eller takmonterade tilluftsdondon i modern design som klarar stora luftflöden. I donen är REPUS-dysor monterade.

Läs mer →
IX 

Deplacerande takdon med justerbar sidospalt

Rektangulärt tilluftsdon för infällt montage med variabel sidospalt. Donet har REPUS-dysor som ger ett radiellt spridningsmönster.

Läs mer →
IAF 

Infällt rektangulärt golv / gradängdon

​​​​​​​
IAF golvdon är anpassade för infällt montage i golv och gradänger och kan användas i alla typer av anläggningar där don fälls in i golvet.

Läs mer →
PA 

Utanpåliggande tilluftsdon för vägg och tak - extra tåligt 

PA är lågimpulsdon är avsedda att användas främst vid stora luftflöden. Donet har en kraftig konstruktion med en profilerad front.

Läs mer →
PD 

Tak / väggdon för utanpåliggande montage - stort flöde

PDC/PDR är lågimpulsdon med 3-vägsspridning och är särskilt lämpade att användas vid stora luftflöden - takmonterat samt på vägg.

Läs mer →
RV 

Bågformat tilluftsdon - slimmad design

​​​​​​​
​​​​​​​
RVC är ett bågformat tilluftsdon som kan användas i alla typer av projekt. Donen kan med en kompletterande sockel anslutas från undersidan.

Läs mer →
RB 

Runt deplacerande don


​​​​​​​
Runda tilluftsdon för golvmontage. RBC kan användas i alla typer av lokaler och kan anslutas från undersidan och även på ovansidan.

Läs mer →
VR 

Kvartsrunt deplacerande tilluftsdon

​​​​​​​
VR är ett kvartsrunt tilluftsdon som kan användas i olika typer av lokaler.  Donen kan med en kompletterande sockel anslutas från undersidan.

Läs mer →
VRX 

Kvartsrunt deplacerande tilluftsdon - tak / väggmontage

VRX är ett kvartsrunt tilluftsdon som passar lika bra i vägg/takvinkel som i rummets hörn. Donen kan med en kompletterande sockel anslutas från undersidan.

Läs mer →
RVX 

Bågformat tilluftsdon med ställbara dysor - vägg / takmont

RVX är ett bågformat tilluftsdon som passar lika bra på vägg som i tak. Donen kan med en kompletterande sockel anslutas från undersidan.

Läs mer →
CP​​​​​​ 

Deplacerande rektangulärt tilluftsdon

​​​​​​​
CP är ett tilluftsdon med extra hög finish och design, helsvetsad låda utan nit. Utförande i lackerat eller rostfritt. 

Läs mer →