Halvintegrerad dyskanal

Halvintegrerad_dyskanal.jpg

På Gripenskolan i Nyköping var önskan att hålla upp undertaket samtidigt som dyskanalerna inte skulle hamna för långt ner.

Repus har levererat en dyskanal där undertaket ligger på halva donets höjd. Dysorna är försedda med luftriktare som sprider luften snett neråt och skapar en jämn luftfördelning.

Vi kan även leverera dyskanalerna med en L-profil monterad direkt på donet för ett enklare montage av undertaket.
REPUS VENTILATION AB

Med fokus på en nära dialog med konsulter och entreprenörer tillverkar vi tilluftsdon efter varje projekts speciella krav. Med vår patenterade teknik hjälper vi till att spara energi och skapa ett sunt och bra inomhusklimat.

BERÄKNINGAR ONLINE

För att dimensionera don och dyskanaler har vi vidareutvecklat funktionen REPUS PRODUKTKONFIGURATOR, en mycket användarvänlig kalkylator där du kan göra många beräkningar på egen hand.

PRODUKTKONFIGURATOR
NYHETER2018/01/25 Gripenskolan halvintegrerar
På Gripenskolan i Nyköping var önskan att hålla upp undertaket samtidigt som dyskanalerna inte skulle hamna för långt ner. Repus har levererat en dyskanal där undertaket ligger på halva donets höjd. Dysorna är försedda med luftriktare som sprider luften snett neråt och skapar en jämn luftfördelning. Vi kan även leverera dyskanalerna med en L-profil monterad direkt på donet för ett enklare montage av undertaket.
2017/05/16 Dysdonens moder fyller 40 år!
Det är 40 år sedan REPUS-dysan såg dagens ljus. Det var en vacker dag som ventilationskonsulten på K-konsult åkte bil med öppen taklucka. Konsulten reflekterade över att luften bara passerar förbi luckan i taket och så åkte handen upp och luften styrdes ner i kupén.
2016/08/16 DKR i vårt referensprojekt på Gustavsviks Äventyrbad
Du missar väl inte att våra rektangulära dyskanaler nu finns på webben? Kolla in vårt produktbeskrivning och referensprojektet i Örebro och DN-skrapan!
2016/08/15 Nina är tillbaka!
Vår erfarna innesäljare Nina Pentti är tillbaka på Repus och arbetar med Order och Leverans. Både vi, våra kunder och våra leverantörer välkomnar henne varmt åter!
2016/07/01 Ny distributör
Repus har ny distributör! Vi är glada att Colman Air Distribution är vår nya distributör i Storbritannien.
2016/05/31 Repus deltar i REESBE företagsforskarskola
Harald Andersson arbetar tillsammans med företaget Repus Ventilation AB som utvecklar, tillverkar och marknadsför olika former av ventilationslösningar som är designade för att åstadkomma optimal luftkvalitet och termisk komfort i alla sammanhang. Reesbe (resurseffektiva energisystem i den byggda miljö) är en företagsforskarskola som drivs av Högskolan i Gävle i samarbete med Mälardalens Högskola och Högskolan Dalarna. Forskarskolan är ett initiativ som genomförs i nära samarbete med 20 företag och finansieras av KK-stiftelsen tillsammans med deltagande företag. Lär mer om Reesbe

------ Följ oss på ------