INSTALLATIONER

SVERIGE, ÖREGRUNDS SKOLA, ÖSTHAMMAR

oeregrund1_600.jpg
Klicka i bilden för att förstora
Öregrunds Skola i Östhammars kommun är en modern låg- och mellanstadieskola. Skolan är byggd av miljövänliga material och ger ett trevligt och luftigt intryck. Även arbetsmiljön, med bland annat bra ventilation, är väl tillgodosedd.
oeregrund2_600.jpg
Klicka i bilden för att förstora

Tilluften tillförs av REPUS dyskanaler som är placerad utefter väggarna, så kallad 1-vägs-spridning. De flesta klassrum har lutande tak med 3 - 4,5 meters takhöjd. Dyskanalerna följer denna taklutning.

För mer information om REPUS dyskanaler, klicka på länken nedan.

 

Läs mer

oeregrund3_600.jpg
Klicka i bilden för att förstora

Ventilationskonsult: ÅF VVS Projekt, Olof Landström

Ventilationsentreprenör: UB Ventilation

oeregrund4_600.jpg
Klicka i bilden för att förstora


© 2016 Repus Ventilation AB
Design by: Webmaster