INSTALLATIONER

SVERIGE, KTH BIBLIOTEK

kth_bibl1_600.jpg
Klicka i bilden för att förstora

KTH har byggt ett nytt bibliotek och resurscentrum centralt beläget i Osquars backe 31, på KTH:s campusområde vid Valhallavägen i Stockholm.

 

Den nya byggnaden är är ritad av Ahrbom Arkitektkontor AB och är en om- och tillbyggnad av en gammal laboratoriebyggnad från 1917.

 

Biblioteksbyggnaden inrymmer även KTH Learning Lab och KTH:s språkutbildning och fungerar som en central mötesplats på KTH.

 

 

kth_bibl_3_1024.jpg
Klicka i bilden för att förstora

Entréhallen inrymmer utställningsmöjligheter och ett café med ett 70-tal sittplatser. Biblioteket är tillgängligt för allmänheten och kan därigenom fungera som en publik entré för alla som besöker KTH.

 

REPUS har levererat låghastighetsdon, modell IAR, som finns integerade i väggkonstruktionen. Donen är svartmålade och döljs av träribbor.

 

IAR är ett don med rektangulär anslutning för infällnad i vägg.

 

Läs mer om IAR

kth_bibl_1_1024.jpg
Klicka i bilden för att förstora
kth_bibl4_600.jpg
Klicka i bilden för att förstora

Konsult: Incoord, Olof Edberg

Ventilationsentreprenör: Luftkonditionering

kth_bibl6_600.jpg
Klicka i bilden för att förstora
kth_bibl5_600.jpg
Klicka i bilden för att förstora
kth_11_550.jpg
Klicka i bilden för att förstora
kth_10_600.jpg
Klicka i bilden för att förstora


© 2016 Repus Ventilation AB
Design by: Webmaster